Summa sidvisningar

söndag 14 december 2014

Härliga söndag!

Vilken bra helg vi haft. Det har bakats julgodis,ätits av det, lagat god mat...klätt granen...pyntat...spelat julmusik. Så mysigt!

Men det allra bästa med denna helg var nog ändå denna morgon. Johan väckte mig klockan 9 (har nog inte hänt på 10 år) här nere var frukosten framdukad och nybakta scones. Alltså denna man.....han är bäst! Så mysigt att bli lite ompysslad ibland.

Jag hostar än, hela nätterna håller jag alla vakna så nu har jag vilat från träning en vecka och insett att även det var skönt. MASSSSOR av tid över till annat!

Johan är iväg på utbildning i Skövdes Crossfit box..han ska ha gymnastik!!!
Jag tog med dom små till Skövde, först lite "affärs-tittande" och fika....sen bio. Petsson &Findus..så BRA!!!!

Nu är vi hemma och jag sitter bara och tittar på granen,så fin den blev!

Ni är så snälla med alla era sms och meddelande. Jag uppskattar er alla och det värmer i mitt hjärta.
Det handlar om resultatet av Isidors prover, det har varit en otroligt lång utredning som först inte gett napp...sen blev det äntligen det...äntligen låter ju galet men som förälder kan nog ovissheten vara värre. Så svårt att hålla detta på en bra nivå men tror jag lyckats med detta inlägg. N u vet vi exakt och vi hade nog inte väntat oss detta riktigt därför kom det som en chock för oss. Nu väntar MÄNGDER av nya sjukbesök,...känns som detta bara är början för oss. Först ville jag DIREKT ge upp mina studier..det var min första reaktion.Men jag ska göra ett tappert och envist försök....lite som att jag GÖR detta för Isidors skull nu..om ni förstår. Men om det blir omöjligt...då tar jag ett uppehåll, om det skulle krävas.
Känns som ett sunt och klokt beslut!

Nu är det dax för mig att agera mattant!
I morgon ny vecka och hoppas de flyter på bättre än förra då det var en HEL sjukvecka med både ena och andra och mig själv.....




Älskade kloka flickan min....som varit sjuk i veckan och helt slut!!!!









2 kommentarer:

  1. Du är en riktig kämpe Sofia! Dina barn är väldigt lyckliga som fått en sån mor, och säkert far också men han har jag aldrig träffat :). Ni fixar detta, jag hejar på er:)

    SvaraRadera