Summa sidvisningar

fredag 26 december 2014

REA, lek och träning!

Julen är snabbt över!
På både gott och ont.
Jag mår nästan illa av bara tanken på prinskorv och skinka. ändå har jag knappast ätit av det. Jag är så trött på julmat ändå.
I kväll blir det tacopaj hos oss....så gott!

I morse var det bara att hoppa i träningskläderna och Åsa hämtade upp mig. VILKET pass vi fick till. En wod där både walball,boxjump,hopprep och kettlebells ingick. Vi var totalt slut båda två men fortsatte sen med handstående och en del "hängandes" magövningar där inget är gratis. Roligt att träna med någon i bland!
Sen va det hem och pusta ut lite och dax för lite REA. Mediamarkt och Polarn&pyret så klart. Min favvoaffär...bästa kläderna jag vet till barn!!!
En snabb sväng och sen hem för att plugga lite. Stängde in mig i sovrummet med kaffe och pepparkakor för att få vara ifred. Inte så jäkla enkelt att plugga på denna nivå med småbarn och juletid. Idag fick jag nästan panik...det kommer över mig ibland. Nu mer går det över fort och det gäller inte livet mina studier....FÖRST familj sen studier. Kommer aldrig prioritera annorlunda!

Nu har det pusslats,spelat och pysslat här.
Många bra och roliga julklappar för oss alla.

Vet knappast vilken dag det är,man blir förvirrad.
Nu kommer en helg...
Brukar längta efter vardag snabbt vid storhelger. Men inte denna gång.
Tror aldrig jag njutit så av julen som detta år...vilken välbehövlig helg. Känner mig piggare än på många månader, det märker jag nu. Redo för ett nytt år och nya tag!!!

En verktygsbänk va poppis hos båda!!!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar