Summa sidvisningar

tisdag 2 december 2014

Jul jul strålande jul....

Lite mer stämning nu känner jag. Det är kallt och det är mysigt. Jag har spelat Sonja Aldén julskiva i köket medans jag ätit alldeles för många pepparkakor.  Gör jag alltid så här års...det är bedrövligt!
Finns nog X antal julklappar som inte är klara. Vet inte riktigt när det ska hinnas med. Vi har två tentor efter jul och har nu två veckors VFU innan jul precis. Känns som jag vill trolla med knäna lite....förbannat få timmar erbjuder dygnet! SOM om jag nu skulle orka vara vaken fler....haha. näää...inte möjligt!

EN dag bland bakterier,Igm... och T-celler...så förbannat krångligt !
Men roligt!
Man slår pannan i bordet då och då och ger upp lite där och då...sen får man lite distans och då löser knuten upp sig lite. Har lärt mig liiiite hur jag fungerar nu.

Kunde åka hem lite tidigare idag, det var skönt då Isidor är så förkyld så en riktigt långdag är inte rättvist då. Isidor ska till Göteborg nästa vecka och då vill vi gärna ha en kry gosse. Vi har ju valt att inte berätta nåt mer än så. Den svenska barnsjukvården är fantastisk!

det blev en pyssel-eftermiddag som många andra dagar efter dagis. Det är lite lagom med målarfärg och papper då.
Jag kunde fixa kvällsmat och Johan kom hem lite tidigare. Kan inte låta bli att tycka att vi lever rena lyxlivet i alla fall. Två vuxna hemma kvällstid!!!!! För mig är det värt mycket att kunna sitta ner och äta ihop de flesta av veckans dagar.
Idag har jag gjort veckans första träningspass. Det blev ett bra pass med lyft och chins. 250 hopprepshopp fick värma upp mig och 250 hopprepshopp fick sluta mitt pass. Suveränt!!!!
Nu har jag höjt mina vikter lite till.....mitt mål är ett par kilo till upp...hoppas det ska ske innan jul!!!!

Kvällen borde vigas åt plugg. Försöker motivera mig....svårt!

Ha en fin Tisdag!



Skapande verkstad!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar