Summa sidvisningar

måndag 22 december 2014

Ingen julstress hos oss!

Ingen julstress hos oss, det finns det aldrig. Skulle aldrig ens utsätta mig för att hamna där...då hade jag hellre köpt färdiga mamma Scans köttbullar än att slita ut mig innan jul för att sen nästan kollapsa vid Kalle Anka. Finns så mycket annat som vi bör lägga kraft och krut på än 3 dagar runt jul.

Så idag har vi handlat mat,trots att vi inte är hemma över julen så mycket....stekt pannkakor (det kan dock stressa mig för det är så trist). Jag tog en promenix med sonen och fick lite tid utan barn och man på stan (läs Lindex). Kan uppskatta såna här stunder löjligt mycket...bara jag och mina tankar...prova i lugn och ro...ta en onödig runda till..kolla skyltfönster....släpa fötterna efter mig.

I kväll blev det minijulbord igen. Sånt jag älskar på julbordet...TVÅ saker....köttbullar och räkomelette...räcker så för mig! Jag är verkligen inte förtjust i julmat och runt annandagen är det JAG som kommer med förslag om en pizza.

Tänk att de snart är jul nu...snart "smäller det" säger Isolde. Det är sant det...snart smäller det.

Status här är DUNDER förkylda. Detta va det mest bedrövliga jag upplevt på länge.
Ändå är vi glada att det inte är magsjuka....det ska nämligen inte vår lille Isidor ha....det vore inte så bra. Nu hoppas vi att immunförsvaret jobbar på för honom...han är hårt drabbad med infektioner och detta året har han fått kämpa hårt.

Kvällen hos denna familjen blir utan småttingar. Dom sover....det kommer bli alldeles för många sena kvällar nu ett tag så jag håller gärna på rutinerna nån dag till.

JAG borde verkligen plugga lite....det ser inte lovande ut för mig inför tentan. Jag ska snart växla upp...snart. Men först ska jag ha jul innan jag känner att det där "klistret" kommer....då det börjar fastna. Där är jag inte nu!
MEN med lediga barn här hemma så kommer jag få "jobba natt"....
Nån liten bakterie kanske jag hinner i kväll.....
Eller så lägger jag mig i Johans knä och somnar.
Vi får se...Haha
Ingen stress hos oss!!!

Denna lilla människa som lärt oss ta till vara på varje minut av livet.....prioriterat om vad som är viktigt och inte....som ger så mycket kärlek...som är en sann glädjespridare!!!! Vi är är tacksamma för att han valde just oss.....


Låren har han inte fått från sin mor....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar