Summa sidvisningar

tisdag 26 maj 2015

26 Maj

När jag skriver det datumet så måste jag fundera....kan det stämma? Men det gör det och nu är det ju sommar!!!!
Dock känns det som den inte riktigt vill bita sig fast. Men det kommer hoppas jag innerligt för nu är jag sugen på värme.

Min kropp har fått slita nu ett tag...lite nya övningar...lite annorlunda träning. För mig känns allsidighet viktigt. Jag vill inte "bara" göra det ena....jag vill gör det "andra" också. Jag skulle lätt kunna fastna i nåt...under många många år gymmade jag bara....då uteblir andra resultat...konditionen blev då lidande även om jag skavde några timmar här och där på löpbandet....Nu vill jag gärna ha allt!
Kanske mest för att det är livet som ska levas och då krävs det många delar...man ska hålla i många år...man ska orka med.
Men det är ju olika, blir man bra nåt så kör man gärna det. Att vara i den "zonen" känns tryggt.

Isolde ska på dagisresa till Baltazar idag. Åka buss med hela dagisgruppen va spännande. Isidor vill också åka buss...helst med "mojmoj" och äta glass!!!!

Nu är det tentaplugg från tidig morgon till sen natt med några timmars paus mellan 16-20. Då är det barntid!
Vi är bortskämda på ett sätt. Just nu är det mycket men det är nog banne mig värre att jobba heltid på KSS faktiskt. Så gnälla ska vi nog inte göra....det är nog mer känslan av att vara jagad som r värst...det "hopa" sig lixom! Pratade med en tjej på gymmet här om dagen om detta som är sjuksköterska och hon kunde bekräfta detta....haha. Lite "semester" att plugga...och det ligger nog nåt i det.
Isidor frågar varje dag när vi ska åka till "Pippi".....igen!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar