Summa sidvisningar

fredag 8 maj 2015

En stad fylld av frågor!

Det ligger nåt över vår stad...den känns på nåt vis tyst och konstigt! I morse drabbades vår lilla pyttestad av ett mordförsök...hur kan det hända i denna lilla trygga stad. Tyvärr ser det inte ut så längre...det är inte så tryggt!
Så gräsligt...så knepigt...vad händer?
Vi får inte tappa hoppet....vi får inte göra det. Vi får inte tappa hoppet om godhet och kärlek...men idag är den hårt ifrågasatt av mig faktiskt...ordentligt!

Vi har köpt en ny vagn till Isidor....vår "Spring-vagn" gick söner förra helgen. Den va väl använd kan man säga och höll inte att köra TVÅ barn i...
Känner man mig vet man att jag ÄLSKAR vagnar och har haft så många så jag tappat räkningen. MEN dom är oxå väl använda. Då Isidor inte riktigt orkar gå längre sträckor och kommer nog inte göra det på länge så är det nödvändigt med en bra vagn....nu åker han fint!!!!

En rabarberpaj fixade vi efter vi "provkört" vagnen...
Jag kände mig matt å knepig...men bestämde ändå med Anki att vi skulle träffas i slalombacken för några vändor....men fick aldrig igång kroppen utan vi fick ge oss ganska snart och jag fick sätta mig i bilen...LIKBLEK enligt Anki ...haha!
Tror det kanske var en kroppslig reaktion på lite utmattning.
Men väl hemma så piggnade jag till och det blev lite kettlebells på altanen.

Fredag =TACO

Alla hjälps åt...mysigt!

Det blåser storm här utanför och jag tror våra altanmöbler snart flyger över staketet här!!!

Förra året va den tung som bly att swinga med...i år går det enklare. Den lilla utvecklingen får man vara glad för...


Stelhet är lite av min skräck.....den är prioriterad vid nästan varje pass!!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar