Summa sidvisningar

måndag 25 maj 2015

Det blir en tuff uppväxt!!!!

God kväll!
Sonen är nu här...han har också gått ner för sommarlov. Det är bara "roligheter" kvar nu verkar det som. Sluta 9:an är stort och skönt. Jag minns det!!!
Blev en kort dag på dagis för mina små...BVC besök,6 års kontroll och viktkontroll av lillebror. Dom gick igenom besikningen båda två!!! Undrar ibland om JAG gör det....haha! Vid 40 års ålder går man väl igenom nåt sånt har jag för mig....i alla fall mammografi!

Mina barn kommer precis som jag få en hård uppväxt...med en mamma som är sjuksköterska. Min pappa är det...vi har aldrig fått "gnälla"...aldrig...min syrra har åkt ner från en backe i Sälen med ett trasigt ledband..gråtandes....jag har snällt fått ge mig till skolan ...cyklandes med halsont och snuva. Skrapsår på knän tvättas med lite tvål och vatten och VÄDRAS torrt....HÄR har i inte varit hemma i onödan...fick en febertermometer i handen och fanns ingen feber så var man inte sjuk....
Så klart det format oss...haha. Mest "på gott" i dessa tider där vi ger alvedon i FÖREBYGGANDE många gånger!!!!
Det rådet kommer man ICKE få från denna "syrra" det lovar jag....

Jag kan blir lite provocerad över "gnäll", får bita mig i tungan ibland......folk har ont och det blir en ursäkt till massor.... SÅ är det ju så klart för vissa...jag har ju reumatism och vet EXAKT vad smärta innebär...men jag har heller ALDRIG låtit det hindra mig. Mer än att jag har svårt att få på mig slalompjäxor. Men klurar lite på hur det skulle kunna lösas.... Men att INTE träna med ett ont knä som jag har nu skulle aldrig falla mig in...finns ju andra delar än knät man kan träna....DETTA är en fördel med "pappa sjuksköterska".

Men som sjuksköterska så får jag ju så klart koppla på min roll.....
Men inte här hemma....här finns lösningar på det mesta. Även min man har fått känna av det...."bit ihop lite" kan jag säga allt som oftast.....han har lite annan syn ....haha!

Nu sover mina små...jag har pluggat...jag orkar inte mer!
Dagens träning gav mig lite ny energi...men den försvann snabbt!
Jag var på gymmet och körde ett bra blandat pass....blir så imponerad av många jag inte sett på ett tag....vilka resultat på dessa yngre grabbar. Roligt att se...även om vi använde samma vikt ...haha!
denna tavla ska pryda min hall!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar