Summa sidvisningar

onsdag 6 maj 2015

Många bollar i luften!!!!

Vilken kväll det blev!
Gräsklippare körs på varje tomt...barn på studsmattorna....barn på cyklar...folk i solbrillor...katterna är glada...det doftar grill....det är sommar på ingång!!!!

Ingen träning....inte iväg på nåt idag. Bara vara hemma!!!! Älskar det!
Sandlådan är fylld med ny sand...nu hoppas vi inga katter hittar dit eller att barnens föräldrar glömmer att sätta på locket.

Efter dagis tog vi oss till "glasskiosken" och köpte glass...en stor händelse då Isidor pratat om detta hela dagen.
Jag hade en sån där gräslig huvudvärk men efter lite luft och kaffe var den som bortblåst tack å lov. Hemskt att ha huvudvärk!

Idag har jag arbetat med både det ena och andra...2 timmars läkemedelsberäkning...lite Mage/tarm tenta plugg och sen tittat på filmer inför mitt praktiska prov i morgon...himmel och pannkaka...i morgon är det!
Jag har inte känt mig det minsta oroad för detta...förrän idag! Då svepte det över mig som en kall våg.....det kan gå lite hur som helst. Nu orkar jag knappast bry mig mer...i tanken är jag i läget "snart sommarlov"...man börjar slappna av lite. Inte bra.....haha!
Men som tur är får man göra om ....det finns alltid en chans att rädda sig.
Så idag har det varit en hårt arbetad hjärna!

Nu i kväll ska den få vila.

Isidor är nybadad och luktar så där gott.....nybadade barn är ljuvliga.
Isolde är hos mormor och äter soppa.

Vilken härlig dag!
Mer såna här dagar Tack!





Det blommar i vår trädgård och snart ska vi skörda våra första rabarber....då ska vi göra paj. Kanske om mor presterar bra i morgon!!!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar