Summa sidvisningar

måndag 18 maj 2015

Vardagslyx!

Har precis landat i soffan. Känner mig så där lagom trött i kroppen. Träningen för dagen blev 4.200 m rodd intervaller...ibland blir dom där passen man aldrig tror man ska kunna motivera sig till dom bästa. Rodd är så mycket teknik så man tror knappast det är möjligt. Men det är det och då blir det gräsligt jobbigt för varenda kroppsdel. Lite chinsträning och lite mage...klart!!!!
Nu i kväll efter en cykeltur så tog vi "Ånarundan"...där är så fint så man kan bli helt matt. Isolde cyklade medans vi andra gick. Ett hus rakt ut i skogen skulle passa mig perfekt!!!! Så vi toppade med 4 km promenad också.

Dagen har gått åt till att plugga,gick väl lite sådär. Jag har tagit sommarlov känns det som. Men nu är det dax att skärpa till sig lite...det är ett måste!

Så morgondagens plugg blir  en ordentligt skärpning!

Barnen dom somnade snabbt denna kväll efter att vi läst några sidor ur Barnes Bibel. Det är en fantastisk litteratur måste jag säga..... Den där kvällspromenaden tog musten ur dom. För Johan blev det uppvärmning...nu är det kvällsträning för honom!!!

I morgon ska jag nog besöka gymmet för lite hederlig gymträning...för mig är det "bekväm" träning. Hur jag än gör så blir det aldrig någonsin i närheten av träningen i Boxen. Säkert olika....men för mig blir det lite mycket vila,lite "tjat" och vips så går tiden och man hinner kallna till...svårt att sätta fart igen...

Nu ska jag ta kväll...hänga lite tvätt !!!!
Min man,min bäste vän,min stöttepelare,min snygging!!!!!

Kan vara den vackraste tiden nu!!!!


Mina små liv. Isidor i sin nya vagn.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar