Summa sidvisningar

torsdag 28 maj 2015

Nu är vi nära!

Idag tog vi sovmorgon...eller inte egentligen. Men vi tog en lugn morgon och åkte till dagis senare än vanligt . Jag åkte till skolan...nu har vi bara tentorna kvar...sen är det klart för denna termin. Idag hade vi handledning,så otroligt bra att reflektera och ventilera. Så viktigt!!! Vi pluggade lite också tillsammans..och åt lunch. Mysigt! Vi är ett tight gäng det har märkts denna tuffa termin. Vi har behövt varann denna termin....
Terminen jag ALDRIG glömmer.....

Men nuuu är den ju gjort!

Åkte direkt och hämtade dom små som var på dagis.Sen vidare mot Julius för lite "mellis"...sen vidare och hälsa på min pappa.
Sen öste regnet ner här. det va längesen jag såg sånt skyfall. Hoppas värmen och sommaren kommer NU!!!!!

Johan och jag har varit på föräldramöte på Hökensåsskolan...känns så konstigt att hon redan är så stor. Att lämna henne på en "skola".....det knyter sig i hela magen och jag blev sittandes och titta ut....tänk om hon skulle försvinna härifrån...60 barn på ett Fritids...hur lätt är det inte att EN försvinner. Då är jag ändå 5 barns mamma och förstår dom som gör detta för fösta gången....en livskris!!!!
Jag tycker detta steg är det största man tar nästan...från den trygga dagismiljön där man har 100% kontroll...till detta.....huamej!!!

Nåväl...hon kommer reda ut detta galant!
Även hennes mor...när jag krisat klart!

Nu sover dom små liven....
Jag skiter i pluggandet i kväll....orkar inte idag.  Vissa kvällar går det inte tagga till...så är det idag!!!!
Vet inte hur mycket sånt här det gått åt denna vecka (+ lite glass och choklad).....kissar hela nätterna!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar