Summa sidvisningar

söndag 10 maj 2015

Kalas söndag!

Regnet öser ner hos os. Det blev inget städande i lekstugan denna söndag förmiddag som tanken var. Dock vet jag inte hur jag tänkte då vi klockan 11 ska ha 17 års kalas här hemma med middag till ca 20 personer. Vi ska grilla!!!!! Lycka till va?
Det kommer bli lite som det brukar med Johan under paraply här ute på altanen.
Vi gav pappan sovmorgon och Isidor och jag kollade Tv under filten. Bättre än så blir det knappast en söndag morgon i det Lenneérska hemmet.
Vi letar pool....vi surfar pool...vi tänker pool. Vi planerar. Om de nu blir så eller inte får vi se. Jag är 5 barns mor och har åkt fram och tillbaka till Hjo för att bada från juni-augusti....packat fikakorg med fint skurna melonbitar...bullar..kex och kaffe....letat armpuffar,hink och spade....bollar,badkläder och solkräm. In i bilen...något glömt....barn surar ihop...mor blir galen.....så kan det börja...utflykten!
Sen är man på plats.....upp med solstolar....solkräm smörjas....sand på bullen...getingar jagar saften...BARN VILL INTE BADA....barn är hungriga....
Detta ingår och det finns en viss charm i det helt klart...kan tycka det är supermysigt!
Men sen kommer molnen och dom är 2 timmarna på plast känns ....sådär för allt förarbete.
Där har ni anledningen till pool tänket.....jag har ju gjort detta i 21 års tid nu och börjar väl känna att det är lite min tur att också få njuta.


Nu ska vi fixa i ordning lite inför dagens kalas...sen är det dans...sen kanske lite träning!

Får bjuda på suddiga mobilbilder denna söndag.....

Pappan vaktar vår "Iris"...

Gårdagens träning känns idag...frakta upp en alldeles för tjock kropp i burpees gör mig så här trött...sen hoppa hopprep.....och köra rodd gör mig till en blöt fläck.





1 kommentar:

  1. Hihi tur att du inte haft alla fem barn på samma gång vid badstranden! Beundrar de som har massor med barn med o ha koll på. Kram!

    SvaraRadera