Summa sidvisningar

lördag 23 maj 2015

Fotning,träning och superladdade!

Solen skiner här hos oss och det är hur skönt som helst på vår altan...vi har ändå flyttat "in" för kvällen.

Idag har vi hunnit massor känns det som.
Mitt träningspass på gymmet blev riktigt bra och det blev ben ...mest ben. Min styrka sitter där...ändå ha jag tappat mycket styrka just där också. Jag är ute efter vad jag behöver i min vardag...då behöver man inte slita ihjäl sig med benträningen. Men idag drog jag hela "stapeln" ...och lite extra på det. Roligt att kolla av lite ibland. Jag har ju tränat på ett annat sätt under ca 6 månader i Boxen...då får man andra styrkor....men också mer all-tränad. Kanske det enda lilla mål jag har på det viset. Allt där där andra slitet med mål/mat och kontroll har jag ju gjort...jag pricka av det lixom...och hoppas aldrig mer jag hamnar i den "spiralen"....livet måste få bestå av andra glädjeämnen också....för både vuxna och barn!!!

Vid lunch hämtade jag Anki...underbara Anki. Om det fanns fler Anki i världen så hade livet varit både roligare och finare på många sätt. Det ryms mycket kärlek i henne.
Hon fick assistera mig vid dagens fotning....det va verkligen bra.
Ett vackert brudpar fotades idag och helt galet vackra barn.
Så fina!!!!

Sen kastade jag bara in väskan och vi tog en cykeltur. Undra hur många mil vi kört som "vardagsmotion" denna vår/sommar....Isoldes små ben har trampat lika mycket....hon har mest muskler på dom i denna familj!!!!

Nu har vi förberett inför kvällens ESC...och ska heja på Måns. Dock tror jag att hon som är mest taggad inte orkar vara vaken så länge. Men flaggorna står redo och lördagsgodiset likaså!

Härlig Pingst!

Nu ska vi som om det blir nån vinst för Sverige!!!!
Tveksamt enligt mig...en 3:e plats gissar jag!!!!
Man kommer älska eller hata vår nya tapet...jag ÄLSKAR den!!!!



Hittade dessa på nätet som kan kunde skriva ut..."fiffigt!!!!!

Koncentrerade inför flaggtillverkning!




1 kommentar:

  1. Älskade du, man blir som man umgås och med dig är det lätt att vara glad!

    SvaraRadera