Summa sidvisningar

onsdag 6 maj 2015

Fina flickor,fika och ömma armar!

Jag sitter med altan dörren på vid gavel och lyssnar på underbara Thilde på Nyhetsmorgon med fågelkvitter från trädet utanför i bakgrunden. Sämre kan man ha det!

Igår kom Marika och Mikaela hit och pluggade med mig. Det blir väl inte supereffektivt med vi kan hjälpas åt lite. Fika och lunch är standard så klart! Att gå ut och äta lunch kan vara vardagslyx för mig..
Eftermiddagen blev en blöt promenad där regnet öste ner över oss på väg till min kära pappa....en underbar pappa som skrämt lite slag på mig nu.Så mysigt att sitta ner en stund med honom.

Lilla Isolde som inte ser nåt problem alls med att regnet står som spön i backen ville åka på fotbollsträningen...jag var väl inte den som först räckte upp handen som en ansvarsfull fotbollsförälder ska erkännas. Det fixade pappa Johan!!!!
Isidor och jag fixade pannbiff och potatismos under tiden. DET kan vara något av det godaste som finns...ÄLSKAR det...inte som tacos men topp 3 på vardagsmat helt klart!!!!!!

Tryckte in et träningspass.....2000 m rodd och gummibandsträning för axlar ,chins+ magträning med wallball har gjort hela min kropp helt slut. Tänk att ibland blir dom där lite "spretiga" passen dom bästa...när man varken är motiverad eller har nån plan+ tidsbrist. För mig kan dom bli grymma...och kravlösa!
Det hände mig igår!
Åter igen längtar jag till träning.... En period trodde jag att jag lite "lagt ner".....men det handlar om att annat blir viktigare under en period. Sund och klokt tycker jag!!!! Men jag gillar att träna...men jag gillar inte att träna när jag inte känner att jag egentligen har tid....och då försvinner lusten. En cirkel som kan vara lurig att bryta...för sen tar latmasken över i stället.
Men jag mår bra av träning så därför bör det prioriteras.

Jag väntar på att få sätta mig på altanen och plugga...men det ser ut att börja bli vitt på himlen i stället för blått.
Plugg-fika.....det är vi helst inte utan!!!!

Detta är det godaste jag vet...hemmagjorda...stekta i smöööör!

Familjens matvrak efter pappan är denna lille pojk!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar