Summa sidvisningar

tisdag 26 maj 2015

Några fler timmar...

Ibland önskar jag mig ett par timmar till per dygn...eller kanske jag kan korta ner sömnen något. Idag försvann tiden och jag har hittat smörgåsråns smulor i Bh...jag åt i alla hast vid datorn och efter ett par smörgåsrån gick jag på glassen. Normalt "tentaplugg" liv...men det är nödvändigt!

Lite har gått in,lite försvann innan det gick in i huvudet....denna gång har barn varit friska och vi har haft mycket pluggtid...så jag kan inte skylla på det om jag misslyckas...eller misslyckas? om jag behöver prova igen heter det....Jag har inte misslyckas om jag får omtenta....jag får bara en chans till!!!!

Sen hämtades små glada barn på dagis. Älskar dagishämtning.....när man ser dom där blonda huvudena mellan buskarna innan man är vid grinden....dom där leendena och MAMMA ropen.
Alltid när jag tentapluggar så kommer såna där tankar upp...att jag är så lyckligt lottad på många sätt, är väl för att få distans kan jag tro.

Fotbollsdax för Isolde. Lägligt så kom efterlängtade mormor och Isidor "paxade" henne...så jag kunde sitta i solen och njuta av en "skock" av 5-6 åringar som alla jagar EN boll i en timma. Isolde har fullt upp med frisyr och danssteg....Härligt!!!!

Nu sover dessa små och storebror ska till Stockholm i morgon!
Lite förberedelser och fix inför detta...

Johan har gett sig ut och cykla....han har dammat av cykeln nu.
Själv rör jag inte en fena mer denna dag även om "röva" nästan växt fast i soffan efter en hel dags plugg i den!!!!

I morgon fortsätter vi samma anda igen...
Nu tar jag kväll!

Ha en bra kväll!
Vårt lilla hittebarn!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar