Summa sidvisningar

söndag 31 maj 2015

Världens Bästa mamma!!!

Idag blev jag väckt av dom små barnen och den fantastiska pappan....frukost på sängen...nybakta scones,tekningar och paket. Det glädjer mig ända in till hjärteroten!!!!
Älskade underbara barn!

Att vara mamma är väl den största uppgift vi kan ta på oss i livet. Att vara småbarnsmamma och tonårsmamma kräver att man kan hålla många "bollar i luften". Inte alltid enkelt...men härligt!

Världens Bästa mamma är vi till våra barn oavsett...vad vi gör hur vi gör och om vi gör...vi har hur många chanser som helst..N Ä S T A N. Mycket som krävs för att inte bli älskade...faktiskt! Både sorgligt,hemskt och skönt på samma gång. Vi är mammor och oftast dom bästa för just våra barn! Inte alltid....men oftast.

Det kommer perioder då vi inte är mest älskade....så är det. det kommer perioder vi skulle kunna bli utbytta mot en risig EPA traktor i stället. Det kommer perioder då våra små söner vill giftas sig med oss....vi år ta imot så många snorpussar...så många kramar...så många "älskar dig" teckningar att lådor fylls. ALLT detta ingår!

Sen fick mor i huset till ett träningspass i boxen innan kladdkakan skulle gräddas inför dagens Mors dag fika med ALLA mina pojkar + en flickvän.
Idag fick jag en bild på oss all och den bilden kan vara dagen BÄSTA!

Nu har jag fotat en blivande STUDENT!
Så stilig kille.....

Nu väntas lite grill här hos oss.

Kvällen ja.....PLUGG!

Fina örhängen som isolde valt.....


ALLA är mina....visst är det galet????


Denna kom sonen med idag...höll på att börja lipa...som vanligt!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar