Summa sidvisningar

onsdag 13 maj 2015

Godmorgon från Familjen "Knä"!

Jag och min käre make stapplar omkring lite här hemma. Båda har ont i knä/knäna. Johan har skadat sig...jag har slitit ut mina. Två skilda saker med ack så besvärligt!
Mina knän har utstått övervikt och alldeles för många tunga lyft i ca 20 års tid. Det finns en del muskler runt omkring mina knä...dom är noga tränade men det räcker inte alltid. Nu har jag kört lite mycket träning där knäna inte riktigt gynnas. Så nu får dom vila lite och det ska nötas marklyft i stället....teknik främst. Annars lyfter man inte,tekniken MÅSTE vara där först...annars INGEN stång upp. Det har jag inte "råd" med.....

Morgonen här blev ju väldigt lugn med bara ett barn. Isolde sov hos mormor.
Nu är dom båda på dagis och jag tar sats mot mina böcker. Vet knappast vart jag ska börja riktigt. Jag pluggar inför TRE tentor nu. Det ä lite som att bolla med 3 barn i olika åldrar  och olika behov behov på samma gång....lite kärlek här...lite träning där....lite av allt här och där.

Men jag har ju klarat av allt än så länge och igår kom mitt arbete tillbaka som jag nästan skämdes för att lämna in...med så mycket fina ord i återlämningen att jag höll på att sätta varmkorven på tvären. Just inlämningar av olika slag är väl i så fall min styrka....men detta var inget bra...men det var det antagligen!

Jag vill ha sol och värme nu. Känner behov av det!
Verkar dröja lite....
Nu är det snart långledigt igen. Våren är ju bra på det viset.
Vi har lite planer men vill nog helst veta lite väder innan vi bestämmer oss.

Ha nu en fin "låtsas fredag"....
Älskar dessa bilder...det är så mycket Isidor!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar