Summa sidvisningar

fredag 22 maj 2015

Fredag!

Fredags känslan har infunnit sig!
Hemmet blev städat i går kväll ...lite snabbt. MÅSTE städa inför helg....vet inte varför. I kväll vid 18 så ser det inte ut som någon städat alls här. Att äta ris med barn kräver ett extra städtillfälle...så var det igår kväll.
Jagat ris i hela hemmet.....

Jag till säga Tack till er som skickat SMS och meddelande på FB till mig.....angående mitt inlägg igår. Tusen tack!

Idag blir det plugg,måste...måste.Men ALLT annat är så mycket roligare just nu. Till och med vika tvätt. Jag hittar annat att göra hela tiden. Skulle sitta igår kväll med då va det ju MÅNS på Tv...då "sket" det sig! Han tippas vinna....nej,nej....han har inte en chans. Jag kan ha fel men tror nog han får nöja sig med en 3:e plats i morgon!

Pingst är nu framför oss. Vi gifte oss på Pingstafton 2011 med då var det 11 juni!
I morgon ska jag få "äran" att fota ett bröllop. Känner mig hedrad. Hoppas brudparet blir nöjda. Finns inget roligare än fina bilder. Dock kan jag känna att det är enormt dyrt att gå till en fotograf idag....jag nästan svimma när jag hörde priserna. Jag ville gå till en duktig fotograf i Sövde och ta bilder på barnen och oss men....NEJ!!!! Finns ju så klart nån anledning till att det är så dyrt. Men jag gör det för det är roligt och nåt helt annat mot det jag brukar göra.

Lite extra kaffe behöver Frun idag!

När Johan kommer hem så blir det träning för mig innan vi tar Fredagsmys är!
Inte planerat VAD än riktigt. Behöver nog teknik-lyfta lite idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar