Summa sidvisningar

onsdag 20 juni 2012

120620

Nu har jag städat här....här springs det in med skor och släpas in blommor. Vattenkannor fylls på och välling skakas så det sprutar på både golv och tak. Jag själv springer oxå in med skor då jag har "gröt i huvudet" för jämna och glömmer så väl nycklar som mobil.Så nu i kväll fanns inget val. Det fick bli storstädning, till och med luckorna i köket.

I eftermiddags planterade vi lite blommor och fixade lite. Tog en promenad till mamma som va ledig.

Vi va inte hemma förrän efter 17 och då helt plötsligt är det dax att börja "kvällsfixa" till våra kvällströtta barn. Dom somnar alltid vid 19....något jag uppriktigt uppskattar. Vi har tidiga mornar här så då är kvällarna sköna. Johan jobbar så man "roddar" ihop lite kvällsmat och brostar tänder och byter en blöja i en ganska strikt ordning!

 Men det brukar gå galant!!!!
Det närmar sig semester nu. Vi har inget planerat alls än...vår husvagn är inte hämtat eller besiktigad heller. Borde kanske ta tag i den nu!

Denna semester har Johan som mål att springa 3 dagar i veckan (minst 5 km). ALLTID förr har jag sett semester som just "semester"...när vi är iväg så brukar jag släppa på mitt annars ganska strikta "mat/tränings" liv. Men i år har jag bestämt att jag ska hänga i och träna så gott det kommer gå....maten ska skötas i den mån det funkar! Problemet är ju "bad-dagar" då man sitter där med kanelgiffel påsen och kex i väskan. DÅ är det karaktärs test!!!
Men i år anser jag mig inte ha några alternativ att fundera på.....Kilona ska bort och nu har jag slarvat lite igen under Stockholmsresan och dop. Jag mår verkligen inte bra då....jag märker det tydligt!
Så nu så får jag lägga in en lite högre växel igen....Skam den som ger sig!!!
Har ju hittat ett sätt som funkar så bra...därför ska jag hålla mig till det. ÄVEN om jag lockas lite till Lchf maten under sommaren...DÅ om nån gång är det så enkelt att äta så!

Hur dåligt är det på tv under sommaren...ok man ska inte vara inne men OM man nu är det så borde man väl få sett nåt annat än repriser!!!

Underbara sommar...men grannens trimmer kommer jag en mörk natt att beslag ta!!!



Lik sin far .....det ska hon vara stolt över!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar