Summa sidvisningar

måndag 4 juni 2012

Spriten flödar och livet leker!

Måndag morgon och snälla mamma hämtade Isolde och körde henne 30 m till dagis. Men för mig va det skönt då jag kunde ta det lite lugnare på morgonen. Tack snälla mamma för du ALLTID hjälper till här!!!

Jag och Isidor tog en promenad, till gymmet men Isidor ville inte alls va där så vi gick hem igen. Det får ju vara han som bestämmer det där just nu!!

När jag hämtar Isolde så skriker den röda lappen på min uppmärksamhet " Här går det magsjuka......" Åhhh min guuud så hemskt!!!!!

Spritade av hennes händer innan vi gick till Biblan.....själv funderar jag på att ta en klunk!!! Magsjuka är det värsta som kan drabba mig tror jag. Håller tummarna!!! Förra året dagen innan bröllopet vaknade sonen med magsjuka....minns paniken!!!

Lånat nya böcker på Biblan, en glass på stan och kollat på vattnet i fontänen. Såååå spännande förmiddag...om man är 3 år i alla fall!!!!

Nu sover lillebror och vi målar och leker med lera. Får se om vi kanske ger oss ut en stund sen, lekparken här bredvid känns som en lagom utflykt idag då himlen inte är direkt blå här.

I kväll ska jag träna, Johan jobbar så det får väl bi senare.

Lite kaffe kanske....

Ha en bra Måndag!!!!



Blir varm ända in i själen av dessa bilder. Min store prins och min Lill-prins!!!!!

4 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder på dina grabbar :D

    SvaraRadera
  2. TACK!!! Ja, dom är fina mina killar! Skiljer 18 år på dom men det finns ändå så mycket Kärlek där!!! Ha en fin kväll//FIA

    SvaraRadera
  3. Vilka fina prinsar. Jättefina kort
    Mormor

    SvaraRadera