Summa sidvisningar

torsdag 28 juni 2012

Jag vill inte tappa tron....

Raderat ett x antal inlägg de senaste månaderna. För att jag vill visa hänsyn,respekt och skydda...men oxå för jag själv behöver skyddas i bland.

I bland får man vara med om saker man inte på något enda sätt kan styra över själv.Jag vet inte hur många gånger jag önskat så innerligt att saker vore annorlunda..... Jag har  en erfarenheter som jag inte delar med så värst många faktsikt.. Jag har fått jobba så stenhårt ...jag har varit vaken fler timmar på nätterna än det finns dagar på året.


Ändå är jag på nåt konstigt sätt glad för allt annat fallit på  plats för mig...och tackar  Johan. Han är för mig "stöttepelaren" som många många gånger fått stå stadigt för min skull. Han jag delar allt med! Är så glad för att han är klok när jag inte är det, så glad att han orkar när jag inte gör det...
Vad det handlar om berättar jag så klart inte. 
Varför jag skriver detta just nu är att idag....just idag fick jag nog!
Idag fick jag nog på riktigt.
Det är skitjobbigt att "få nog"!
Man orkar inte gråta längre...dom är slut!

Det är läskigt när man börjar tappa tron på människan....det är bland det värsta jag egentligen kan tänka mig. Men idag gjorde jag det...
Det är inte speciellt synd om mig även om många många tycker det.Det är det inte...finns andra människor det är synd om. Men inte MIG! Jag är stolt över att vara jag...det kan jag omöjligt dela med alla.

Men en sak är säker.....allt flyter.....och det betyder att det kommer till ytan. När...hur???


Nu ska jag surfa Hello Kitty tårta som Isolde beställt till sitt kalas på söndag...samtidigt som jag läser ett fint mess från sonen .Och ler åt orden "Älskar dig mamma" som Isolde sa innan hon somnade! Då är livet bra härligt!!!!




4 kommentarer: