Summa sidvisningar

torsdag 7 juni 2012

Nytränad och smuliga bäbben!

Nyss hemkommen från ett Spinning/Easyline pass med GRYMT flitiga deltagare. Dom sliter som djur och svettas som galningar. Men med ett leende på vägen ut.
Jag har varit instruktör sen jag va 16 år med ett par års frånvaro mellan -97-01. Jag har instruerat i Step Up,Aerobic,Spinning,Pump, Afro och Easyline. Just nu Spinning och Easyline. Jag ÄLSKAR det!!!! Så få gånger jag går dit och tycker det är motigt så det behöver jag knappast räkna! Jag har sett så mycket fina resultat genom åren...från att knappast våga gå in på ett gym till grymt vältränade personer efter nåt år. Med självförtroende och en helt annan hållning....(dock har man oxå sett männsikor förstöra sina kroppar . Inte lika roligt!!!!) Men dom som lyckats har hittat sin glädje i träningen.....Såååå viktigt! Kan vara svårt att hitta sin träningsform men kan nog säga att just Easyline passar de flesta. Spinning gör det inte...antingen gillar man det eller hatar det.

Nu i eftermiddag träffade vi Eva,Alice och lille Gustav. Vi var på Atollen och tittade på djuren och sen lekparken.

Innan vi kom iväg tog jag på Isidor sin mössa och undrade så vad han hade i ögonen och pannan. Upptäcker att hans mössa är full av kaksmulor....som Isolde skulle ha med sig till djuren...främst till grisen!!!! Hon hade lagt det så fint i hans mössa.....sen kom det fram att det låg en hel del även i fickan på klänningen!!! Så lite sanering blev det innan vi kom iväg.

Johan är iväg och tränar och dom små sover....mötte sonen med Isidor på trappan då jag blev lite sen och han tog över  "skarven"!!!!


Nu ska jag äta och duscha!!!


Hemmaträning med napp i munnen.....hon sliter hårt denna tjej.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar