Summa sidvisningar

söndag 3 juni 2012

I denna perfekta värld....

Har du som jag funderat lite över Bloggar man läser. Att man gärna kikar in i samma blogg, man "fastnar" för några. Jag har ett par stycken jag följer. Några av er har MIG som Blogg-favorit....Ni ska veta att det glädjer mig! Att jag kan motivera och inspirera någon med vad jag skriver. Så roligt!

Bloggar kan få en tendens att få lite väl mycket rosa skimmer över sig. Just dom läser jag nästan aldrig. Jag vill ha "verkliga" bloggar...Bloggar där livet inte är perfekt alltid...man är inte alltid lycklig och man är inte alltid världs-bäst som mamma,fru eller vän. När jag läser dessa "lyckliga-jag" bloggar börjar det alltid ticka lite varning och jag ledsnar!

För bakom denna skärm kan man lätt som en plätt luta er alla med skrift och bilder om man så vill vinkla livet lite.

Jag valde från start att inte göra det...därför får ni ta del av mitt liv precis så som det är. MEN ni får långt ifrån veta allt om mig/oss. Här är det lurigt att balansera mellan det privata och personliga. Vart drar man gränsen???????

Småttingarna sover och vi ska kolla Mästarnas mästare och dricka cappucino.

Haft 3 dagars slarv med maten men inget slarv med träning....-11 kg !!! Härligt jobbat till MIG!




2 kommentarer:

  1. "Rosaskimmer" bloggarna blir färre & färre tycker jag. Däremot blir gnällbloggarna fler & fler tyvärr:( Så less på att läsa bloggar där allting är "nattsvart"...Tex jobbiga ungar, trööööööttt, maken är si & så, vill inte jobba" GAH!! MEN det är som du säger, tur man kan välja:p

    SvaraRadera
  2. Håller med dig där!!!! Dock följer jag ingen sån Blogg men verkar ibland bli "skriva-av sig" Bloggar.....kanske mer för egen del än andras egentligen!! Ha en bra dag!!!!

    SvaraRadera