Summa sidvisningar

torsdag 21 juni 2012

Man i nattskjorta och Bästa vänner!

Sätter på Tv:n och får se Per Moberg...i nån nattskjorta. Jag vet inte men jag har lite svårt för män i pyjamas.

Nu sover dom små.
Vi har haft en fullspäckad dag . Ändå minns jag knappast vad jag gjort..men startade upp med 30 min promenad mest för att vakna!
Blev stående på dagis med lite "mammor" så tiden sprang iväg!
Hann med ett armpass och ännu mer prat med Anita....Jo, Anita är den person jag önskar jag fick byta ben med. Hon har så snygga ben att jag nästan blir arg...för hon visar dom inte. JAG hade haft kjol jämt...till och med på gymmet :o))))
Nog om hennes ben ....

Träffade Anki och en "skock" med barn på eftermiddagen.....uptäcker då hur mycket jag saknat henne! Finns få personer jag kan skratta så med tror jag. Hon tycker jag är världens "bonnigaste" ....haha! Jag är det oxå...:o)))
Blev en hel eftermiddag med lekande barn och fika....vi åt bara "kakrester" därför räknas det inte riktigt!

Fick skicka in Isolde till min pappa för hon luktade hundbajs....så vidrigt!!!

DÄR blev dom två små kvar för jag skulle ändå köra en spinningklass sen. Guld värda mina föräldrar!!!!
Jag kunde då åka ner och köra pass Nr 2 för dagen...rygg och bröst. Där körde vi 4 muskelgrupper på en dag. SUPER bra!!!
Spinningen utebev då folk hellre njuter av vädret...men cyklade 15 min ändå..men en gammal kalsskompis som börjat träna. Barn snack...man snack...hemma sncak...och matsnack. Hon är oxå 5 barns mamma!!!!

På gymmet idag frågade jag en hyffsat fåfäng kille om han var klar vid en maskin...-Ja då...jag speglar mig bara!!!! Haha....-Ja jo det är ju nog så viktigt fick jag svara!
Ärligt och ganska roligt faktsikt!!!!

Ätit lite nu och börjar känna lite stress inför morgondagen. Borde fixa med lite mat som ska med...borde kolla vad jag ska ha på mig....borde klippa gräset....borde tvätta....Blir så mycket så idag struntar jag i allt!
Packa skötväskan får det nog bli i alla fall.

Kan inte ladda up bilder.....mitt utrymme är förbrukat står det...VAD gör man då???


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar