Summa sidvisningar

tisdag 5 juni 2012

Den blomstertid nu kommer!

Fick ett sms av sonen idag. Han hade fått stipendium i " Bra studieresultat" och "God kamratskap". Ååååå så stolt jag blir!!!! Bra jobbat även detta året!!!!

Hämtade Isolde på dagis och vi köpte blommor på stan, handlade och mötte upp brorsan för lunch. Buffé mat är "farligt" då man kan äta tills man blir förlamad av mättnad. Men jag tog EN gång . :o))) Och inget friterat alls...som jag gillar  annars. Isolde åt 1 dl majs för 55 kr.

Sen va det vägning för Isidor, denne Lille kotte. Det går seeeegt uppåt. Han växer men långsamt! Han är väl i samma viktklass som många 2 månaders tror jag. Inte ens 6 kg.

Skjutsade brorsan och hem och plantera våra blommor. Jag har NOLL intresse för trädgårsblommor även detta år. Tror att det ska komma med åren ....men nope.....Vi gjorde fint i en kruka i alla fall. Dom dör snart ändå. Isolde tyckte det va så fiiiint!!!!

Johan kom hem tidigare och jag kunde köra ett bra träningspass. Armar och bröst och 30 min spinning. Det är flitiga "spinnare" vi har och endast 1 cykel över i Juni då vääääldigt många gett upp för ett par månader framåt!

Nu sover småttingarna och Johan läser biltidningar och visar den ena efter andra bilen för mig. Ser inte så stor skillnad.

Äter lite jordgubbar och har pratat med Lisa i telefonen. Det är dop på lördag och som vanligt är hon min räddare. På lördag ska hon vara både kantor och solist. Underbara ,supersnygga Lisa...hon kan det mesta...till och med virka!!! ;o)))


Vet inte hur många gånger per dag jag gömmer dessa nappar ...och VIPS sitter det en i munnen!!!!!!



Hade ingen flagga. HEJA SVERIGE (Välkommen)

4 kommentarer:

  1. Jag skratta i hjäl mig åt inlägget! Isolde äter majs för 55 kr o blommorna dör snart hahahhaahhaa! Du är för rolig!! Du skriver så bra!! Fortsätt med det! Dagens höjdpunkt att läsa din blogg! Underbart fina barn du har!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack!!! Va kul att Du följer mig här på min Blogg!! Tack för dina fina ord. Ha en fortsatt fin dag //FIA

      Radera
  2. ja käre nån för buffé men bra gjort av dej!! Att de tar 55 kr för barn är ju galet...vi har oxå varit där å ätit med ungeför samma matintag för Alma...de va ett tag sen kan ja säga!! För i sånna lägen blir ja snål....halva priset max asså, för hur mycke äter de liksom?! fast de kanske är så att de inte vill ha dit barnfamiljer....
    ha en bra nationaldag, å lycka till på dopet! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt galet ju. Det gör jag inte om igen!!! Hon får äta majs hemma för 5 kr i stället!! Ha en bra dag du med. På lördag blir det dop och jag har ingen koll alls....Som vanligt!!! //KRAM

      Radera