Summa sidvisningar

måndag 4 juni 2012

Olikheter!

Äntligen hemma på Tv. Johan tränar och missar detta. Måste han glömt av...

Vi har mest varit hemma idag. Som tur är avbokade jag vårt fikabesök av Eva,Alice och lille Gustav. Lille Gustav skulle varit kvar i magen än egentligen men tjuvstarta. Men Isolde hostar så så jag vågar inte ta hit den lille plutten. Orolig nog för att Isidor nu ska få hennes hosta. Låter som sist nämligen......

Vi tog Isidor i vagnen och Isolde tog cykeln till lekparken. Vilken skillnad på flickor och pojkar med just cykla. Min ena son cyklade utan stödhjul vid 3 år. Isolde är livrädd att bara cykla! Sen kom regnet så klart så det va bara att småjogga lite hem.

Johan kom sen hem och vi bara kollade av läget med varann och sen tog jag min "ego-timma" på gymmet. Finns ingen gång man kan tycka det är så roligt,skönt att träna som efter en ensam dag med barnen. Så skönt att bara fokusera lite på sin egen person. Nöjer mig mer än väl med den timman några dagar i vecka...eller just nu 5 dagar i veckan är mitt mål. Lyxigt att ha en man som har full förståelse för detta. Maten har jag styrt upp igen efter en helg där jag "ballat" ur lite. Huvudsaken tycker jag är att man kommer tillbaka på rätt spår igen. Det är lite svårare med maten när man går hemma här. Fikastunderna blir gärna fler och suget är starkare då tid finns på nåt vis. Å andra sidan har man chans att röra p sig mer också så det kan nog gå lite jämt upp det där!

På kvällarna efter 19.30 tar min ork slut. Tänker varje dag att jag SKA göra det ena och det andra när dom somnat men luften går lite ur mig och jag hamnar HÄR vid Tv/dator!

Kollade bilder på Isolde och Isidor. Finns INGEN likhet mellan dessa två.
Isolde har allt från sin fina pappa och Isidor det mesta från mig. I alla fall ögon och näsa (just näsan kunde han fått slippa). Han väger 2 kg mindre än dom andra och 1 kg mindre än Isolde....så han är vår lille "liten" än!!!!

Isolde 3,5 månad

Isidor 3,5 månad

1 kommentar:

  1. JA de där med cykla kan verkligen variera N cykla själv sommaren innan han fylde fyra E cykla själv när han va 7 1/2 år...

    SvaraRadera