Summa sidvisningar

tisdag 5 juni 2012

Härlig start och hemmaträning!

En skön lugn morgon.
Johan fick lite sovmorgon idag då han började 8.30.
Efter ett par klädbyten och bajsblöjor va vi på dagis glada och nöjda i Sverigetröja och för små sockar. Men nöjd!!!

Isidor och jag fortsatte sen upp mot berget för en promenad och liiiite intervaller (min tå är bättre). Ganska bra om man inte gillar löpning så värst mycket. Med vagn är det svårt att få in nåt bra tempo. Men att springa 2 min och gå 30 sek funkade ganska bra. Så blev det i ca 30 min. Lite lagom start på dagen då jag inte riktigt vet om det blir nån mer träning. Lite utfall mot trappan här ute och "plankan" i Tv rummet 4/45 sek fick bli en uppstart för dagen. Bättre än inget alls i alla fall!!!
Så visst funkar lite hemmaträning när tidsbristen infinner sig. Att arbeta med sin egen kroppsvikt är fantastiskt bra på många sätt!!! JAG skulle behöva köra lite rena stretchpass då och då märker jag. Är stel i höger sidan efter vår krock 2010. Svårt att titta över höger axel och svårt att vrida i höftleden...

Finns ju gaska mycket man kan göra hemma egentligen. Jag har både hantlar,gummiband och armpress handtag + kettlebells. så då och då kommer dom till nytta. Men en spinningcykel vore toppen i sommar/höst. Risken är att man inte hittar motivationen i sin hemmamiljö.....på ett sätt bättre att komma iväg den där timman och bara fokusera på träningen.
Men då och då är det skönt att inte behöva åka iväg.....

Idag har sonen skolavslutning och kommer snart hem. Jag har lovat lunch på stan...sen ska Isidor vägas och det ska köras ett par vädor hit och dit!

Full fart mot Tisdagen!!!!
Morgonmys i Isoldes säng!

Bra start på dagen tyckte även ISIDOR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar