Summa sidvisningar

lördag 23 juni 2012

Ogräs ben och födelsedags barn!

Mina ben är hårt utsatta idag. Bara det att ränsa ogräs och stå i en väldigt ofördelaktig ställning gör att mina ben redan innan mitt benpass va skakiga. Benträningen kanske va att ta i lite väl mycket idag!!!

Sitter nu och letar presenter till Isolde som fyller 3 år på söndag! Tänk att man nu mer kan "klicka" hem saker från nätet hur enkelt som helst.
Jag har precis startat detta med nätshopping faktsikt...eller för nån månad sen. Är ju smidigt.....har testat hårprodukter från Lyko och nu från Villervalla.
MEN vad köper man till Isolde som inte direkt leker så mycket med saker just nu. Hon vill så klart ha en "glitterklänning" trots att här finns massor sådana.
En gitarr vill hon ha...en rosa....en groda???.....Jag tycker hon vill ha nåt fint till sitt rum ;o))

Har nu tittat på film och ätit ganska måttligt med godis.....
Känner nog att det är dax att sova...trots sovmorgon till 10.30.

3 kommentarer:

  1. Och var har du hittat solen.....du har ju hur fin färg som helst, jag har mer den där färgen som nästan växlar över till blått.
    Kan vi ses snart? Kör tidningar på natten, men kanske en eftermiddag?
    Kram på dig
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Måste vara en missvisande bild. Inte speciellt brun. Enda färg man fått va ju dom där stackars dagarna då den lyste lite. kör du tidningar??? Jag är ledig de flesta dagar. Nästa vecka kanske...Tisdag????? Du är välkommen!Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tidiga mornar, 02.15 rättare sagt. Kan du på onsdag eller torsdag i stället. Läkar besök med Isak på tisdag.

      Radera