Summa sidvisningar

tisdag 26 juni 2012

Blöt fest och ett spinnande liv!

Hamnade nu i soffan efter en ganska blöt dagisfest! Vi han grilla innan vi fcik fly in i nån koja som dagisbarnen byggt. Barnen brydde sig inte om att det regna. Ett fantastiskt gäng är dom med helt makalöst bra "pedagoger" (fröknar säger jag). Dom är så otroligt bra så jag kan inte vara mer nöjd.
Nu ska Isolde flyttas till dom stora barrnen och hoppas det blir lika bra!

Hade mamma med mig idag så vi grillade korv. Isidor sov mest....

Dagen har bjudit på mest sol här annars.

Tog mig en 45 minuters uppvakande-promenad efter nattens "ståhej". Han väger 6 kg och ca 63 cm lång men tar tokmycket plast i sängen. I natt får han ligga i sin egen säng.  Herregud när ska man få sova igen??????  Nattsömn är något jag är ganska beroende av...jag är för gammal för att störas nattetid. Dock verkar Isidor inte bry sig om det där med mammans ålder. Pappan är lika gammal men i bättre skick!!!

Idag fick jag hem en spinningcykel som jag nu tänker slita på.
Jag känner att jag står i dörren och pussar barn Hej då lite väl mycket i bland. Jag vet.....jag borde inte ha en kryddmått av dåligt samvete egentligen då väldigt få männsikor tillbringar så mycket tid med sina barn som jag....men jag känner det mest för egen del.
Så nu ska jag 3-4 dagar i veckan cykla här hemma och endast köra styrkan på gymmet förutom mina egna spinningpass så klart!
Ska se om jag kan prova den här snart!

Hade Sussi och Alice här idag. Mycket trevlig eftermiddag som går alldeles för fort.

I morgon drar vi till Ikea. Har skrivit en lång lista!!!!!

Min hälsena måste nog snart kollas upp...idag har jag så ont så jag blir galen snart!


Isolde med kompisen Thea!!!

Lill prinsen!!!

Sussi med Isidor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar