Summa sidvisningar

tisdag 28 augusti 2012

Lill-Prinsen!!!

Just nu är jag/vi så trötta här att det känns som vi knappst hänger ihop. Huvudvärken är konstant och tårar bränner lite lagom bakom ögonlocken. Som alltid när jag känner mig slut i hela mig!
Isidor den lille lille stackarn som vi alla tycker haft nog av elände.....igår kväll vid 21.00 va det dax för ett besök på akuten. Feber 40,4 under dagen,åt inget alls och SKREK som vi satt kniven i honom. Herregud en sån lång dag det blev. När han tof sin "långsovning" fick jag ägna mig åt Isolde och vi bakade. HOn va nöjd med dagen och sa att vi hade det sååååå mysigt! Hon måste helt kunna koppla bort lillebror i bland.

Denna resa till akuten må va jobbig och tog sina timmar, vi va hemma strax före 01.45. MEN tack å looooov så ska nu Barnmedicin "ta över " allt med Isidor. Som ni vet har jag kämpat med denna mage, varit på BVC pinsamt många gånger,ringt,frågat och velat ha hjälp....Nuuuuu äntligen!!!!

Mediciner är nu hämtade....i morgon ska han ta MÄNGDER av prover och nu SKA det bli ordning!!!!!
Kände mig så lättad igår så att jag nästan ville krama doktor Ida!!!!!

Johan tog en semesterdag idag, vi behöver sömn!

Nu har jag tränat och känner mig nåt piggare, en promenad och lite starkt kaffe , lite sömn och vi är på "banan" igen!!!

Snart 6 månaders kontroll av lilleman oxå.....

MATDAX!!!!

Jag må ha tusentals bilder på denna tjej....men denna är min favorit!!!! Min fina lilla tjej!!!





1 kommentar:

  1. Nej usch stackars liten (ja er också)! Hoppas att det löser sig och att ni får den hjälp ni behöver!

    (ursäkta om det blir två kommentarer, det här med iPhone alltså)

    SvaraRadera