Summa sidvisningar

fredag 31 augusti 2012

Tanter i string och god mat!

Nu sitter Johan och jag och gapflabbar i soffan...han har nu gett en ny bild av en sak som hände idag. Nästan så maten från dagens Matfestival kom upp på besök vid halsmandlarna!

Jo, idag efter lunch så drog vi mot skövde. Isolde och Johan gick till Arena badet och jag och Isidor gick på stan, utan en spänn. Mitt "kort" låg i den jacka jag TÄNKT att ha!!! Fick skrammla ihop till 12 kr och en kaffe på McDonalds. Fasen så trist va?

Matfestival i helgen och massor av folk,hoppas vädret är snällt nu bara....!

Tog en sväng på Åhlens, dom har så fina barnkläder tycker jag. Jag vet inte men det är svårt att hitta roliga killkläder,tror jag skrivit om detta förr. Till Isolde skulle jag kunna handla hur mycket som helst. Klänningar,kjolar,tunikor,jeans,shorts fins mängder. Till pojk är det som förr nästan.....jeans (vissa hårda så jag skulle aldrig trycka i min lille plutt i dom), Joggingbyxor (urtrist),chinos finns nu och det är kul...munkjacka (alltid grå och blå)t-shirt (okej det finns ganska mycket kul) ,men dessa pikétröjor som jag köpt i grotesk mängd genom åren är jag så trött på nu.....
Så där nere på Åhlens kom två mycket äldre damer, vi snackar 70+..ganska mycket +. den ena skulle ha STRING trosor! Hon va så trött på att dom rullade in ( så hon menade att hon ville köpa då...färdigrullade). Jag blev så förvånad att jag blev lixom ståendes, så nyfiken på hur hon skulle göra sitt val ....här kommer Johans funderingar in i bilden...haha!
Alla får köpa string (gör folk det längre????), bara att man inte är "van" vid att man gillar det även upp i åren...om man säger så!
Men string eller ej vet jag inte om det blev.....kommer fundera ihjäl mig på detta !

Vi har ätit lite på festivalen men åkte hem lagom så vi kunde lägga våra små i bra tid!
Nu sover dom...store sonen gick till flickvän och vi börjar känna av lite förkyldning här. Isidor delar med sig.....

Tänt lite ljus och kollar på "Fångarna.."
Får se om vi orkar hyra en film!
ZzzzzzzZzzzzzzzzzzz

Puss!

Mycket plåster går åt hos oss!


1 kommentar:

  1. sååå fin bild på "pussen", såna bilder lyckas man sällan få tycker ja!!!

    SvaraRadera