Summa sidvisningar

måndag 13 augusti 2012

Måndag!

För många första arbetsdagen.
Johan fyller år men ska jobba över idag.

Han blev firad ordntligt i morse med tårta,paket och ett fint kort som Isolde målat. Hon hade fiiiinklänning och vi sjöng. Vi började nere i köket så den tog slut i trappan,kunde inga fler värser....men hej å hå vad vi sjöng.

Jag cyklade en stund på morgonen innan vi gick till gymmet. Blev väl ett knappast godkänt pass. Isidor va med så uppmärksamheten va lite här och där.

Nu slöar vi i soffan...Isolde verkar helt slut.

Anita och Gabriel kommer snart.
Jag ska bli klippt, så skönt!!!

Vred sig hela magen nyss när jag läste på Fejan om en annan mamma som man skriver om.Vad fyller det för tomhet att skriva om andra mammor/pappaor/X/ andras barn  hur dom ska vara,inte vara,bry sig,inte bry sig. I dom fallen blir jag så arg att jag ser rött på riktigt. Idag va jag tvngen att skriva en kommentar. Jag tycker det är helt fel forum för sånt där....tycker det är så oförskämt på nåt sätt. Där får man nog tänka sig in i en annan människa. Om det vore MIG det skrevs om. Tyvärr sitter jag med erfarenhet men i mitt fall så är det på nåt sätt knappast nåt att lägga "krut" på. Om man säger så....
Även om man inte har en aning om vad som skrivs så behövs det lite "väckarklockor" ibland tycker jag....man kan ringa och ventilera med sina vänner.Riktiga vänner om dom finns. För vännr på Fejan är väl knappast din "vän".... Dom är till för sånt. Men inte på ett sånt ställe där man inte har en chans till att få säga sitt eller sin version...för det finns alltid TVÅ!!!!

Har jag fel kanske??? Är jag bara "känslig"???
Vad tycker ni?

2 kommentarer:

  1. sååå bra skrivit Sofia, håller med dej till fullo ang va som folk skriver på fejjan. att hänga ut nån är inte okej..å typ snacka skit!!! vet inte säkert om du pratar om just samma person som jag tror men ja har fått vetskap om något som skrivits på fejjan idag som Inte är okej....(kan de va samma tro?!)som dessutom inte riktigt stämde med verkligheten, vad ja vet. tragiskt att man inte kan sköta sånt "vid sidan av" utan att man måste dela de med alla andra, å hänga ut nån!! usch å fy....
    ha de gott, kram

    SvaraRadera