Summa sidvisningar

fredag 3 augusti 2012

TRENDIG familj!

Sitter med mina små-knattar! Tittar när Isolde leker med en filt och pinne, tittar på Isidor som ser på henne med beundrande blick. Undrar vad han tänker.Hon är en idol!!!

Redan så liten men firar av det stora leenden mot henne!
Jag förstår honom.....hon är en glädjespridare. Nästan alltid glad....han är lika glad!
Jag har fått glada barn....(ja ja inte i perioder så klart).
Hoppas det alltid ska vara så!

Tänk att jag fick lyckan att få 5 barn!

Att jag nu mer befinner mig i trend familj (....mina barn...våra barn. Det är jag inte det minsta stolt över.....Å, fy som jag avskyr det! Jag skulle vilja ha allt i samma paket om jag förklarar mig lite bättre!

I en liten stad heter det mer "ho me massor av onga"!
Det får gärna vara så för mig.....inget jag bryr mmig så mycket om!

Även om jag har många barn så har jag inte den totala lyckan , helheten som man kanske önskar. Att få ha dom hos mig alltid. Att alltid sitta 7 personer runt bordet gör man ändå inte med tonåringar men att få ha hela skaran av barn runt sig hade varit önkvärt. Nu ser livet inte ut så för mig!
Att leva med SAKNAD inom sig varje dag är ju ganska påfrestande. Men att hitta redskap för att klara det tar tid men det går. Jag är ju mamma även om jag inte är det fysiskt varje dag....även om jag inte har möjlighet att krama godanatt !

Att behålla denna familj  hel är oerhört viktig för mig ....det betyder att den måste vårdas precis som hår,kropp och själ! Det betyder att jag prioriterar tid med dessa....jag prioriterar mig och Johan. Jag lägger kraft och tid på det som ger mig något!
Erfarenheten säger att man måste ta hand om varann.....
Med det säger jag inte att just vi ska lyckas....men jag kommer kämpa för att vi ska göra det. Och anser att vi har ganska bra förutsättningar!
Precis som för alla andra är livet i bland förbannat tråkigt ...trist och tung-jobbat. Jobb,träningar,gnälliga barn,min tid...din tid...jag vill....trötthet oc matlagning...och där i mellan försöka hitta lite gnista......det är svårt. Men lika för alla!!!!
Men tror man att det alltid är ROSA moln och gos i soffan så är man ute och seglar ordentligt!

Jag ska göra allt för att dom ska få sitta vid mamma och pappa vid varje födelesdag....varje jul....att varje dag får en kram av både mamma och pappa! Att aldrig behöva sakna den ena eller andra......
Tycker jag skyldiga mina barn det....precis som jag är mot dom alla. Men tyvärr.....inte kunde hålla det löftet.

Jag tror och hoppas att vi alla kämpar för vår familj....det är vår skyldighet!

MEN jag tror oxå att många inte vet hur livet kan bli efter att man tagit ett beslut om att få vara fysisk förälder 50%.....





1 kommentar:

  1. <3 KRAM <3 känner med dig även om de "bara" dina och mina barn här

    SvaraRadera