Summa sidvisningar

söndag 1 juni 2014

Älskade kvinnokropp!

Sitter alldeles ensam i Tv soffan. Alla sover utom jag. Jag har precis tryckt på SKICKA knappen och alla arbeten är nu inlämnade. Phuuu, så skönt! Hade inte riktigt koll på inlämningsdag...Marika ringde och sa i morgon 12.00 ska det vara inne. Eld i baken kan man säga...men nu är det klart i alla fall.

Jag startade ju på bästa sätt med slalombacken och sen hemmaträning idag...underbart start!

Sen så va det 100% barn tills jag åkte till jobbet. Satt på en filt med dom och njöt.

Förlossningen idag....japp,jag älskar detta jobb! Varje gång jag är med om en förlossningen utbrister jag sen- Kvinnokroppen är fantastisk!!!!!  Idag slog det mig...som den kämpar denna kropp...som den "fattar" vad den ska göra och vad som förväntas av den. Det är ju helt ofattbart...ÄNDÅ är vi så orättvisa mot den ibland. Det kan fasiken vara riktigt sorgligt....allt den gör för oss och sen straffar vi den på alla möjliga vis.
Vilka krafter det finns i kvinnokroppen. Krafter som kommer fram när dom behövs...
Otroligt!!!!

Idag har jag åter igen stått vid kraftens sida....krafter man bara måste jobba med....rulla med....våg för våg. Jag har torkat pannor,hållt handen och försökt hjälpa till att göra denna dag till den bästa i deras liv och försökt satt ett bra avtryck.

Nu är jag trött i varje kroppsdel och längtar så det värker i hjärtat efter mina barn. I morgon förmiddag ska vii vara tillsammans igen!!!!


Svettigt och soligt....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar