Summa sidvisningar

lördag 7 juni 2014

Happy Pingst!

Pingstafton idag....det går oss lite obemärkt förbi här. Men för 3 år sedan gjorde det INTE det...då va det den 11 juni och vi blev man och fru. Vi sa Ja och lovade varann evig trohet och i nöd och lust!!! Vi grät och skrattade och fy fasiken så fin jag var...ser jag på bilderna....idag sitter jag med "jobb-toffs" och minimalt med smink....denna pingsafton är inte mycket till tjusighet!!!En stor dag...en bland de största så klart. Vilken dag!!! DÅ viste jag inte att det fanns en Isidor i min mage...det upptäckte jag en vecka efter bröllopet.

Idag vakande vi upp till regn.

Vi mest varit här hemma. Jag ligger efter med både tvätt och annat men nu är jag i kapp med en veckas tvätt.

Vi har precis firat denna Lördag med lite rabarberpaj.
Jag ska snart åka mot Förlossningen och man vet nämligen inte om det blir nån mat mer idag eller när det blir OM det blir. SÅ klart vi försöker få i oss lite att äta även om det är fullt ös. Men det kan vara svårt....man väljer hellre att kissa då. Det man läser i media om att det är fullt på förlossningar och att Barnmorskor går på knäna ...DET stämmer!!!!!
Aldrig skådat nån högre arbetsbelastning än deras......det är galet!!! Ändå så kliver dom in i förlossningssalen med ett leende...redo!!! Beundrar dom!!!!

Här busas det...pappan får slita i dag. Det ska gås på händer,snurras runt och kittlas.Skratt ekar i köket och det är så härligt att höra.
Han är nöjd och glad och konstaterar att VILA och återhämtning är A0ch O när man tränar. Han har vilat en del nu och märker att han är starkare än någonsin. Ibland är det lätt att glömma hur viktig vila är...när man tränar så tror man att ju mer jag tränar ju bättre blir det. Stämmer inte....men heller inte att man ska vila 14 dagar och träna 1 dag....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar