Summa sidvisningar

onsdag 4 juni 2014

Uppdatering från en mor....

Himmel och pannkaka så trött jag är. Ursäkta den något negativa start på detta inlägg....men så är det inte. Jag har ju fått det bästa sommarjobbet man kan ha. Så roligt det är..och så mycket vi har att göra. Så om man nån gång undrar vad alla blå vita rockar gör på KSS så kan jag säga att här jobbar man. Man har varken raster eller kaffepaus....toabesök tas när det GÅR....som vi springer. Jag har vattenflåsor under fötterna...ÄNDÅ är det galet roligt!

I morse väckte jag dom små vid 5.30. Det gör ont  i hela mig att dra upp barn den tiden. MEN så är det...och det gick hur bra som helst. Min snälla mamma hämtade dom vid 14.30 på dagis. Jag anser att 6.00-16.45 är för länge....så är det bara. Undviker gärna det om det går faktiskt!!!

Sen har det inte hänt mycket hos oss. Vi har varit ute och hälsat på våra nya trevliga grannar. Dom hade en liten tjej i Isidors ålder.
Nu ligger jag raklång....jobbat sen i söndags och har bara 1 dag ledigt på 8 dagar. Det är tufft ska erkännas!!!!

Nån mat orkar jag inte laga, planerar inget vidare utan just nu gäller ICA plocksallad för mig. Nästa vecka ska jag styra upp lite mer och laga mat. Inte denna vecka...nu handlar det om att göra det smidigaste jag kan för mig själv!!!!

Nån träning blir det inte...igår tog jag några vändor i slalombacken. I morgon ska jag anstränga några fler delar än benen.

I morgon ska vi åter igen upp och jag ska i säng snart...senast 22!!!
Måste lyckas med det idag!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar