Summa sidvisningar

onsdag 25 juni 2014

En längtan...

God kväll!
Jag har precis ätit en macka med alldeles galet mycket vitt mjöl och alldeles för söt yoghurt till detta.,,,och alldeles för sent! Men det var alldeles alldeles jättegott! Lever helt utan förbud...mår mycket bra av det. MEN för mycket av allt är inte bra för mig....balansen är bäst för min kropp.


Ett sent jobbpass och ett tidigt jobbpass i morgon. Börjar komma in i det nu, att jobba mycket och vara borta mycket. Tog ett tag för mig att vänja mig vid detta och jag va helt slut ! Nu börjar jag återvända igen och krafterna börjar komma tillbaka.

På förmiddagen idag gav jag mig ut i trädgården med min kettlebell...lite trädgårdsträning ska aldrig underskattas det är ett som är säkert!!!!

Sonen sommarjobbar och kl 12.00 skulle maten stå på bordet. Vi har kommit in i nån form av sommar-läge här med sena kvällar och sovmorgon utan nåt större tempo så 12.00 känns lite som strax efter frukost våra lediga dagar!
Nu börjar jag längta efter semester....ledighet och slappa dagar. Jag tränar hela sommaren,gjort så i många år. Träning är inget "straff" för mig och i semester tider så finns ju tiden på ett annat sätt.

Har inga stora förväntningar på denna sommaren faktiskt. Jag brukar ha skyhöga...i år känns det som att jag nöjer mig med att bara vara tillsammans.

Nån matlåda inför morgonen har jag inte kom jag på...tur det finns en restaurang med mat som jag kan hämta.

Nu måste jag nog i säng!
God natt!
På Tisdag fyller hon 5 år. Stora tjejen om hon själv får säga...Älskade ungen min!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar