Summa sidvisningar

tisdag 24 juni 2014

Glädjeyra!!!!

Har precis vaknat efter kvällens "läggning". Jag somnande före Isolde och vaknade med ett ryck...är det morgon? vilken dag?
Fy,så förvirrad man känner sig!

Idag är det total glädje yra hos oss!!!

Många är vi som beundrat Johans pendlande. Han har utan att klaga eller gnälla det minsta pendlat till sitt jobb ca 11 mil...sen hem igen. Bensinräkningen är galet hög. Vi har pratat och funderat...bör vi flytta kanske???? Eller finns det jobb närmare....det gjorde det denna gång och han har nu fått jobb betydligt närmare. Betyder dagtid vilket gör saker så mycket enklare för oss. Han kommer få en riktig utmaning i sitt nya jobb och jag peppar honom till 100%. Sa till honom KASTA dig ut nu!!!!! Det gjorde han...modigt och så klart läskigt även om jag inte tvivlar på honom för ett ögonblick.

Han tvivlar inte på sin fru heller och idag kom Tenta svaret på helvetes tentan från i maj....GODKÄND!!!!! På allvar, det är ju galet....tårarna bara kom av glädje. HUR lyckades jag med allt detta????  NU kan jag slappna av...sudda ut omtenta-dagen i kalendern (japp,jag bokade in det) och njuta!
Vi alla som nu är klara med första terminen kan nog konstatera att det varit svin-jobbigt,hemskt och vi har kämpat. Men se så bra det gick!!!!!!

EN glädjens-dag!!!!

Kunde sluta lite tidigare idag då vi inte hann nån rast IGEN!
Isolde följde med mig till slalombacken och där firade jag denna dag med backträning. Så otroligt bra och enkelt. På med träningskläder,lite bra musik och sen bara GÅ...eller spring uppför backen! Idag blev det inte mycket löpning uppför.
Härligt att träna ute!
Fick se en annan blondin längst upp i backen,min vän Sussi dök upp där mellan blommor och gröngräs. Trevlig överraskning då vi aldrig hinner ses!

Nu ska jag försöka vakna till lite och tvätta!!!!


Backträning för dagen!!!!!

Detta firade vi med denna kväll!!!
 



1 kommentar: