Summa sidvisningar

lördag 14 juni 2014

Över en tunnbrödsrulle!

Närmar sig kväll för i alla fall Isidors del. Snart läggdax.

Vi har haft en bra dag bara han och jag idag. Vi fick besök vid lunch av storebror som fick äta tacorester på altanen ihop med oss. Han är 20 år i november...min första son. Så fin han är och så klok. Idag pratade vi om saker och han är verkligen vuxen. Idag fick han ge mig råd....kloka råd.

Vi startade morgonen med en fika tillsammans med Anki och Alicia. Mysigt att ses en liten stund! Vi hinner inte alls ses så ofta som vi önskar...det är tråkigt! I morgon fyller hon år....Grattis i förskott älskade vän!!!!

Nu har vi varit ute på en cykeltur ca 7 km och väl här hemma igen så åt vi en tunnbrödsmacka och pratade om livet...han pratar inte direkt mycket Isidor men svarar alltid JAAAA med glädje när man frågar honom något. Så jag pratade och han svarar....haha. Lille gubben så go han är.

Eftersom jag inte känner att jag vill åka iväg och träna så tog jag mig lite trädgårdträning när Isidor va i sandlådan...ca 20 minuter. Inte mycket att skryta med men det va skönt med solen i ansiktet och att kunna vara ute. Så 7 km cykel och 20 minuters hemmaträning är alltid något!!!!
Veckans träning är katastrof.....urdåligt! Men det kommer fler dagar....så är det bland.

Ska fixa lite mat tills Johan och Isolde kommer hem. Nu saknar jag henne...
Sonen ska på "Sista natten med gänget". Sånt hade inte vi när vi slutade 9:an...
Säkert jättekul!

Jag har hunnit en hel del denna lediga dag...tvättat och plockat i ordning på övervårningen och i Isoldes byrå med alla dessa kläder huller om buller. Hon byter kläder JÄMT...river ur och trycker ner igen. Jag blir gaaaaalen ibland. Nu är hon inte hemma så jag passar på att rensa...annars kommer hon på att hon kan byta om ...igen och igen!


Älskade lille prins!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar