Summa sidvisningar

fredag 27 juni 2014

Välkommen Fredag!

Äntligen Fredag,så skönt! Mer att det är en ledig dag än att det är fredag. Jag har försöka komma i kapp här hemma med tvätt och planering inför kalas här. I morgon kommer ca 10 små barn hit på barnkalas. Planen var att vi kunde vara ute, det är ju trots allt sommar. Det man glömmer är att den svenska sommaren innehåller en hel del regn. Nu ser det ut att bli spöregn så klart. Så vi får försökta säkra hemmet här inne i morgon och vara här. Isolde längtar och idag har förmidagen gått åt till att baka lite!

Regnet öser ner och vi skulle precis ge oss ut då himmelen fullkomligt öppnade sig. Jag tycker det är mysigt med lite muller och regn. Det tyckte inte Isidor som hoppade upp som en ap-unge på mig.

I eftermiddag ska vi lämna av dessa små hos min pappa och åka iväg själva lite....födelsedags presenter ska fixas. Så skönt när dom börjar bli så stora att man kan lämna dom lite. Jag tillhör dom som inte gärna lämnar bort men nu känns det bättre....då är dom 2,5 och 5 år....haha!
Nu kan jag uppskatta det och slappna av. Isidor har aldrig sovit borta än...det har alla mina gjort runt 3 års ålder tror jag. Inget jag på nåt sätt stressar på. Småbarnsåren går fort och snart är dom stora. Då finns det tid till längre egen tid än ett par timmar om behov finnes.

Innan kvällen kommer ska jag träna...fredag idag = TACO!

Tårtbottnar fixade....

Älskade unge!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar