Summa sidvisningar

söndag 8 juni 2014

Blomsterflicka och Backträning!!!

Just nu sitter jag ute på vår altan med solen rakt framför mig,på väg ner bakom träden. Det är dessa dagar man drömmer om i november när kylan och den gråa världen är hos oss. Då allt är av samma färg utan nån större nyans,då man drar sig för att ta på overaller och vantar....då man hellre håller sig inne och det blir på tok för mycket Tv tittande. Då drömmer man lite om NU!
När man kan vara ute från morgon till kväll,varje måltid kan ätas ute....barn med spring i benen och x antal plåster på dom små brunbrända benen.

Å,vilken tid...må det vara till September nu!!!

Jag fick glatt hoppa upp efter 05.00 idag. Gode min tid så tidigt..men väl uppe så går det fint!
En hel dag på Förlossningen...bland bäbisar,mammor,pappor,saftglas,nyponsoppor,peppande hejar rop, lycka,  kärlek och trötthet!

Kunde sluta lite tidigare idag och fick en hel eftermiddag här ute på altanen.
Isolde lekte med kompisen Lisa och Isidor sprang efter glad i hågen och ville vara med.

Satt och försökte hitta motivation och blev nästan provocerad när Johan frågade om jag VILLE träna...jag ville nämligen inte alls det. Men sen får man väcka minnet lite och efteråt är det alltid värt det. Gillar inte alls att pressa mig...jag vill att det ska kännas roligt att träna. Men inser att alla mina träningspass inte kommer vara det. Speciellt inte nu då jag anser att jag INTE har tid. All min tid jag är ledig (är inte mycket ledig) vill jag vara med "mina". Men idag badade Isidor och Isolde fick följa med mig till slalombacken där jag sprang...upp och ner...upp och ner. Hon plockade blommor under tiden och va med mig en bit upp och hejjade på. På så vis behövde jag inte säga hej då här hemma med klumpen i magen.
Så löste jag dagen 30 minuters träning!!!!

Somande bredvid Isolde och vaknade med ett ryck...genomsvettig i sängen. Blir en het natt hos oss kände jag då solen lyser rakt in i sovrummet!

Nu ska jag njuta ett par timmar till på altanen. Min man kom hem efter sin träning och vi får lite vuxen tid. Får nog kolla kylen om det finns nåt gott till mig...
Älskade ungen....




Mina små lintottar....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar