Summa sidvisningar

söndag 29 juni 2014

Helgen är gjord!

Nu är jobbhelgen över för denna gång och min ledighet varar till tisdag eftermiddag.
En hektisk dag på arbetet även denna dag....full fart från 7.00 till 15.30!
Fantastiskt på alla sätt ....men man är totalt tömd när man kommer hem!!!!

Här hemma så hade det varit regn och åter regn. Fy,så trist och långsamt det kan bli att bara vara hemma då. Johan är bättre än mig på att ta på regnkläder och ge sig ut. Själv drabbas jag av lite lathet i dessa situationer. Då är jag hellre inne.

Isolde och jag åkte till "boxen" och körde ett blandat pass med lyft och rodd. Just rodd är jag riktigt dålig på så det blev lite intervaller....500m,vila 50 sek....några gånger.
Inte min bästa träningsvecka...IGEN! Det är skit att jag inte hinner/orkar mer....det sliter lite i mig nu faktiskt!!!! Jag får inte ihop det helt enkelt....är bara så men ändå lite trist! Kommit ur rutiner med både mat och träning. Ingen ordning på nåt sånt alls just nu!

Nu har Isolde och jag grejat med morgondagens tårta. Det tog en stund kan man väl säga. Det började med att den tårtbotten jag bakade bara smulade ihop. Vilket utbrott det blev ur min kropp....jag är samlad och lugn men just idag var det lite just det sista man behöver på nåt vis. Fick bli "köpebottnar" i stället!!!!

I morgon ska Isolde firas. Jag gör det enkelt för mig denna gång!
Jag älskar kalas...när jag känner att jag hinner. Nu hinner jag inte fixa så mycket utan det blir i all sin enkelhet i morgon!!!!!

Tårtan blev fin i alla fall!

Nu har jag resten av kvällröjet kvar att göra innan jag ska kasta mig i säng!




Träningssällskap!

Förbannade tårtbotten...aldrig meeeeer!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar