Summa sidvisningar

söndag 20 maj 2012

Dagens "snabbis"!

Helgen är nu över. En helg som jag sent ska glömma....inte ska jag minnas den som "min bästa tid" precis. Isidor har gråtit,vrålat och varit hysterisk i princip hela helgen. Idag satt han i sin babysitter i 16 min sen va det kaos igen. Kaos är nu helgen ord... Jag har gråtit i kapp med honom. den enda som varit stabil är vår glädjespridare Isolde. För henne finns inte många bekymmer. tack å lov!
Jag har en underbar mamma som utan att jag behöver be om hjälp (jag kan inte det, är dålig på att be om hjälp) så kom hon idag och hjälpte mig. Isolde fick följa med henne hem en stund.

Just nu packar vi för fullt. I morgon ska vi till Vimmerby. Isolde vet inget än......

Har försökt sammanfatta helgen i huvudet men minns knappt något. Trädgården har varit vår plats......nån promenad och dagens snabbaste mat. Korv i bröd till Isolde!



Jag Älskar dig min lilla " GLÄDJE"!!!!
Lägg märke till vår vildvuxna gräsmatta....men nu är sonen ute och klipper!!!

Snabbmat till mor

Min älskade lille "prins"!

Snabblunch på altanen!




2 kommentarer:

  1. hej Sofia !!
    tycker att det är underbart att du erkänner att det är jobbigt när din prins är som han är !! själv har en son som skrek konstant i över 3 månader i vaket tillstånd.fantastiskt med mödrar som ställer upp när maken inte är hemma vid dom stunderna.var med om när man var på familjecentralen och mammorna satt och pratade om hur underbart och fantastiskt det är med barn och visst är det det men man MÅSTE få tycka och erkänna att det är för jävligt ibland( ursäkta uttrycket) MVH Anna-Carin H

    SvaraRadera
  2. Tror man ska prata om detta lite mer. Det är inte bara mysigt,även om det oftast är det. För mig är det första kolikbäbisen och jag kan säga att jag är glad att det inte va Nr 1. //SOFIA

    SvaraRadera