Summa sidvisningar

tisdag 29 maj 2012

Mirakel,Villervalla och viktnoja!

Nåt regn blev det inte här hos mig trots att jag varit redo för det hela dan.

Varit och hämtat mitt paket från Lycko idag. Beställade den omtalade håroljan som ska vara nåt i hästväg bra...OCH det verkar den onekligen vara. Håret får nån annan struktur och känns så där "reklamfint" och den luktar helt underbart. Köpte även Matrix Torrschampo. Måste säga att dett amed torrschampo måste vara nåt av det bättre som finns. Jag som tränar mycket och inte vill tvätta håret varje dag så är det suveränt. Blir som nytvättat!!!

Johans föräldrar var här med kläder till Isidor igår från Villervalla. ÄLSKAR dessa kläder. Shortsen va för stora så Johan fick byta dom och det blev ett sommareset i stället.

Jag och dom små gick idag till vår Familjecentral, så fantastiska människor arbetar där. Blev kvar en bra stund och Isolde kunde leka lite och Isidor skulle vägas. Nästan lite ångest när jag lägger han på vågen. Det går saaaakta uppåt och såg att Isolde vägde samma som han väger nu när hon va 1 månad och 2 v. Vi tyckte hon va liten!!!!
Men han är glad och go så man låter honom växa i sin takt!!!!

Vi tog sen en mysig fika på stan innan Isolde somnade kl 15.25 på NETTO. Ingen bra tid för sömn men det va omöjligt!!!

Mamma va här på lite kaffe nu i kväll och Isolde har badat och redo för en ny dag i morgon då mormor ska hämta på dagis. Isidor & jag åker till Borås och möter upp Johan för att fynda på Didirkssons utförsäljning. Ska va kvar i Borås under dagen...ska bli mysigt! Hoppas kunna träffa Kristina en stund oxå.

Tänkt att jag skulle baka idag men dagen bara försvann.

Nu tvättar jag och betalar räkningar,letar böcker som ska tillbaka till Biblan och rensar bland papper,

En bra dag och jag trivs med mitt mammaliv här hemma även om det då och då blir ensamt då ALLA verkar jobba 200% just nu........

Men sällskapet jag har är bland det bästa som finns, så det går fint!!!!



Nytt till barret!!!!

2 kommentarer:

  1. Hej Sofia!

    Jag är ju också hemma om du känner för å ta en fika eller nått någon dag :)

    Kram Eva, Alice och Gustav

    SvaraRadera
  2. Jaaa, Eva det måste vi få till!!! Rädd om lille Gustav bara ...så han inte träffar för många. men hör av dig nästa vecka när du orkar/kan och vill//KRAM

    SvaraRadera