Summa sidvisningar

lördag 26 maj 2012

Näääära...

Kl 21 sitter jag klistrad. Problemet är väl att jag är fruktansvärt trött & har grym huvudvärk. Tänker höja sockernivån i kroppen och hoppas på att piggna till.

Idag har vi varit på shopping runda i Skövde och besökte Dollarstore...så bra butik att jag blev alldeles vild, lite den där Ullaredskänslan drabbade mig...-Kolla Johan va billigt!!!! Jag kasta i saker i kundvagnen att Isidor nästan låg ririgt till där . Han klara sig utan ett sköljmedel i huvudet.

Några linnen åt mig på Gina...mitt presentkort kom till nytta. Jag är ful i det mesta just nu men inser att jag för den skull inte kan gå i långärmat heeeeela sommaren!

Vi åt lunch och hade glda barn med oss...och med hem!!!!

På eftermiddagen fick vi låna goa Vera ett par timmar och dom roar sig själva med gungor och dockor. Jag körde datorer till nattens LAN....Mysiga grabbar!!!

Storebrorsan va gullig att ta med Isolde till lekparken en stund medans jag fixade kvällsmat. Johan låg under "bil-fan" som bara krånglar!

En bra dag......Men nu är det 20 min kvar!!!!

Brukar tippa rätt i dessa sammanhang precis som jag brukar tippa rätt vad som gömmer sig i gravid magar...Förutom i min mage där det låg en Lykke på 4 kg! Det va ju en Isidor på 3.900.

Jag hoppas på Loreen i kväll så klart!
Jag tror att hon kammar hem detta i år. Ett starkt nummer......Kan bli hårt och jämt men hon är helt klart på Top 3 om hon inte vinner!!!1

Nu ska jag rädda mitt läppglans....



Träning i gungställningen



Tjejfix


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar