Summa sidvisningar

onsdag 2 maj 2012

Mirakel och SOL!!!!!!!!!!!

Detta väder gör mig så glad. Lyckorus och solbrända kinder.
Vi vakande här vid 7.30 idag, insåg direkt att vi inte skulle hinna till dagis 8.00. Den tanken va bara att slå ur hågen. Ändå kände jag mig superstressad. Isolde skulle så klart inte ha dom skorna jag tog fram...inte ha DEN jackan!!!  Jag hota med både det ena och andra....saker jag aldrig skulle orka stå fast vid ändå.....Varför hota????Men vi kom iväg...i mössa och vantar trots värmen, jodå det ska man ha ändå! Även långt in pa dan hade hon detta, men som en kovändning så blev det sommarklänning helt plötsligtI ISIDOR lades på vågen igen...seeeeegt detta med att gå upp i vikt. Själv känns det som det vore ett lyxproblem. men inte när man är 11 veckor. Misstankar om mjölkallergi stärks....ska til läkaren nästa torsdag!

Vi har mest varit här hemma idag. Vår altan är underbar och trädgåreden väl utnyttjad. Johan har premiärklippt gräset medan frun solade. Lite som SOLSIDAN va ??? :o))

Mamma och Vera va här dom gick till lekparken och jag tränade.
 Liten svacka med styrketräningen. Vill inte vara inne NU! Men det gick snabbt och effektivt och slog mitt personliga rekord idag.

Nu har vi grillat, finns inte mycket som slår det. Isolde är inne i nån matvägrar period, känner mig cool lugn i det men lycklig när hon väl äter.

Landat inne och röjt upp efter dagen.

Nu ska jag testa en ny produkt...GARNIER BB.
Lovar Mirakel!!!!

Vi får se på en rynkig ,söndersolad , sömnlös och  rödfläckig 5 barnsmammas FEJA!!!!

Där finns det lite att bita i om Mirakel ska ske....





Om jag blir som ISIDORS rumpa i ansiktet av denna.....DÅ ska jag bjuda er alla på en sån här! SÅ....håll tummarna!!!!



1 kommentar:

  1. Fina bilder!:) Blir riktigt nyfiken på garnier-grejen där!:) Finns den på Ica, eller måste man åka te grannstan för att köpa denna?:)

    Ps. Fixade till appen nu..lade du in egna mått på kolhydrater samt proteiner? Jag skall äta nåt på 60% kolisar, ca 15% proteiner, resten fett :S känns som att det är lite protein? Eller?:) Tack för pratstunden förut för övrigt! Det gav mig en del! :)
    Kramar

    SvaraRadera