Summa sidvisningar

måndag 14 maj 2012

Härlig människa och full fart!

Kände ett tvång att komma ut en stund. Dels min egen rastlöshet men oxå att kaffefiltren va slut....Promenade på ca 800 m tog oss närmare 40 min. Isolde hittade pinnar på vägen nämligen. Idag fanns ändå tiden för denna "snigelpromenix". En vurpa...blöt jacka.....en cigarettfimp i jackfickan och stelfrusen mor!!!
På ICA träffade jag en helt fantastisk människa, en människa det lyser om. Snart ska hon bli någons fru och lyckan bara lyser. Livet för henne har varit allt annat än en "vandring i parken" ....men Nu verkar livet leka! Så härligt att se två så kärleksfulla människor ihop. Vet att du läser detta och hoppas ni får ett fantastiskt liv!

Dagen har varit lång lång.....jag lite rastlös och trist väder. Isolde somnade så klart för sent och henne lär vi inte få i säng än. Jag tycker annars om "småbarnsfria" kvällar. Tycker det är underbart att få sitta ner en stund.

Johan va hemma och vände....träningsdax för honom!
Jag gjorde mitt på morgonen!

Nu vill Isolde ha min uppmärksamhet.....








1 kommentar:

  1. Ja visst är det skönt med kvällar då barnen sover, man behöver lite tid att återhämta sig från dagen och ladda för nästa. Kram Linda

    SvaraRadera