Summa sidvisningar

onsdag 23 maj 2012

Träning & Mammaliv!!!

 Kombinationen går ganska bra...OM man tillåter sig ta den där timman för egen tid. I mitt fall så kan det bli allt från promenad till ett pass på gymmet, med eller utan Isidor. De dagar det inte funkar att ha med honom så promenerar jag, minst 5 km.
Men idag tog vi med oss honom och tränade båda två. Han vaknade så klart när vi kom in men löste sig bra. Tränade lite i omgångar....funkar!!!

I morgon blir det återigen ett pass på gymmet + promenad. Johan jobbar 2 kvällar nu så det får bli morgonträning.

Vilket väder, älskar denna tid på året!

Idag när vi hämtat Isolde så har vi tillbringat dagen på vår altan. Det är STOR så den rymmer både soffgrupp och matbord med 6 stolar. Vi satte upp vårt solsegel och där under är det skönt.

Isolde badade i den lilla bäbisbaljan som hon kallar "sockerskålen" efter Nils Karlsson Pyssling.

En tur till lekparken för att glömma det stora dramat...Isolde fick en "flisa" i foten!!! Stort panik utbröt och hon sparkade så vilt när jag skulle få ur den att jag nästan föll ur soffan. Nu vet jag inte hr jag ska bära mig åt, flisan är lixom kvar.....

Hon roade sig med brorsan på studsmattan en stund oxå, då glömdes det av!!!

Nu vågar jag knappast skriva detta. Fick båda barnen att somna innan 18.45. KAN betyda katastrof lite längre framå kvällen. Eller så tar värmen ut sin rätt och dom sover tills i morgon. Inte Isidor då för han ska äta ett par gånger till!

Nu sitter jag på altanen,njuter av ensamheten......jag är en ensamvarg på det viset. Tycker det är skönt....

Röjt  upp lite inne men städa gör jag när regnet kommer.

Sitter och räknar på mina föräldrardagar.....får en klump i magen.....Vill va hemma MEEEEEER.....MEEEEEER.....åtminstone till nästa sommar!
Som ni förstår är "skrikfesten" över här och ISIDOR är lugn som en filbunke.....är det lugnet före stormen???? Inte vet jag .....men nu är han ljuvligt underbar den lille "tarmen"!
SKÅL

Badbruden


Pricken över "I"


Trulsa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar