Summa sidvisningar

måndag 7 maj 2012

Tack !

Innan jag glömmer av det vill jag tacka er alla för era tips ,era sms och era kmmentarer här på Bloggen . Har fått tips om att köra vagnen inne över utspridda skor,babaymassage och diverse "husmorstips". Har provat en hel del av dt ni skrivit här och på FB. Nu mår han som jag skrev bättre och jag tycker livet som "hemmafru" är riktigt mysigt. För hur KUL är det att gå här hemma med ett barn som gråter mellan 6-7 timmar??? Ärligt...inte superduper kul och även om jag känner mig hyffsat stabil i min föräldra roll och lutar mig tillbaka mot min erfarenhet så har även jag känt mig otroligt misslyckad ska jag erkänna. Dåligt samvete mot ALLA runt mig...mot killarna,mot Isolde och mot Johan men främst dåligt samvete för jag inte har mer ork och "tröst" att ge detta lilla barn!!! Fy, tårarna bara rinner när jag skriver detta....

Men livet flyter på riktigt bra nu....det är roligt och jag orkar se alla framsteg som Isidor gör nu. För vad det händer mycket NU!!!!

Nu ligger han och sover i soffan och storasyetr ligger ute i vagnen med glass i både hår och ansikte.
Vi har handlat och jag har köpt färg. Ska måla en tripp trapp stol....men den ska slipas först!!!

Nu väntar vi in Isoldes (förra) dagis kompisa NOVA och hennes mamma Gela!!!

Isolde har läääääängtat till denna dag!!!!

Tog en prmenad på morgonen...då sken solen men nu har den ändrat karaktär och molnen hopar sig. Ingen regn bara för jag har tvättat upp helgens "skörd" .
Ingen träning idag för MIG!!!!
Min ROSA snygg skor får vila!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar