Summa sidvisningar

lördag 12 maj 2012

Hockey Lördag!

Vad har vi gjort idag???

Isolde och jag var på dansuppvisning med mormor. Duktiga dansar och Isolde va så sugen på att själv ta sig upp på scenen. Jag fick göra en flygande räddning för att hon inte skulle visa sina dans moves. Hon ska börja "Pyttedans" efter sommaren.

Isidor och Johan fick roa sig själva en stund.

Har slipat och målat en Tripp-Trapp stol. Vilket slit och färgen rann. Kommer väl bli sådär....jag har NOLL tålamod och vill ha saker klara snabbt.

Johan åkte och hämta min son som varit på skol SM. Hann bara prata med honom snabbt innan han va på väg till flickvännen i stället.

Vi har nu lagt våra små barn. Eller Isolde somnade på min axel helt utmattad. Hon slumrade till på     dansuppvisningen idag så hon orkade hålla i länge i kväll igen!!!

Här ä r det Hockey på Tv. Hur trist som helst..

I morgon ska vi ha kalas för min nyss fyllda 14 åring. Hur är det möjligt???? Han låg ju nyss och dregla på filten och åt på sina tår. Nu är han en super snygging, underbar och fin.

Godiset tog slut fort i kväll. Isolde provsmaka de flesta och när man sen ska ta en bit så hänger liksom 4  med upp ur skålen.

Dagens bilder bjuder jag på!







KALAS cupkcake


Samma friss varje dag nu mer.....


3 kommentarer:

  1. kanske samma ffrilla men alltid lika snygg!!!!

    SvaraRadera
  2. Tack för att du delar med dig!!! Så fin familj du har! Skönt att koliken gett med sig. Vet hur det är och nu kan allt bara bli bättre! Kul att du visar mycket bilder, det gör just DIN blogg så intressant! Ger mer helhet! Ha det toppenbra! Kram!

    SvaraRadera
  3. Tack ska ni ha och kul att ni gillar min blogg!!! Mycket bilder blir det här...ÄLSKAR att fota! //SOFIA

    SvaraRadera