Summa sidvisningar

onsdag 16 maj 2012

Onsdag

Startade upp med 6 km promenad, en annan runda än den vanliga. Så skönt att göra detta då Isolde är på dagis och Isidor sover som bäst.
En fikadejt med min jobbarkompis Fia. Tiden går så snabbt bara när vi väl ses.
Hämtat Isolde och vi har ätit. Det värsta med att vara "hemmafru" är detta med lunchen....jag är urusel på att laga sån "tråkmat". Ingen fantasi och jag vill att det går supersnabbt. Idag blev det ändå potatismos och pannbiff. Känner mig ganska nöjd med det projektet. Kan bli impad av männsikor som börjar vid 10.30 med lunchen....trixar och fixar med kastruller,såser och kokta grönskaer.

Nu tvättar vi...och röjer upp lite innan vi ska till lekparken.
Isidor har sovit hela dagen. Måste vara av utmattning från gårdagens spruta.

Hängt ut tvätt nu och jag ger mig fasiken på att det börjar regna när som helst. Som tur är hänger det på altanen så det går fort att rädda.

Hemmafru livet flyter på bra. Kanske inte några direkta rutiner att stoltsera med. Lite konstigt när det gäller mig som är en slav under rutiner. Fast vardagen funkar ändå just nu. Isidor sover och äter när han behöver....lunch vid 12.....lite "mysvila" mellan 12.30-14...sen brukar vi hitta på nåt. Mellis vid 15....och sen kvällsfix vid 18. Jodå visst finns lite rutiner ser jag!!!!


Har så ont i mina leder, min reumatism gör sig ofta påmind nu mer. Inte alls speciellt kul.....

Nu ska vi fixa fika inför eftermiddagens lekparksäventyr med Erica och tjejerna!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar